Brezplačni seminar za trenerje nogometa in futsala bo potekal na Filozofski fakulteti UM in UŠC Leona Štuklja v Mariboru v organizaciji Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenje športnih zvez in Nogometne zveze Slovenije.

 

Za udeležbo je potrebna dvojna prijava, na portalu OKS in v Registi. Seminar preko OKS prijave je brezplačen (za zaposlene in samozaposlene – vsi ostali samo preko Registe).
Za trenerje UEFA B in C se bo pridobilo tudi 10 točke za licenco UEFA B in C.

 

Kako se prijavim preko OKS-a?

Registracija in prijava na dogodek potekata na naslovu  http://prijave.olympic.si  v dveh korakih:

1. Registracija (zgolj enkratno ob prvi uporabi) v spletno aplikacijo – kliknete na »Ustvarite si račun« (ob registraciji priložite kopijo osebnega dokumenta in aktualno dokazilo o zaposlitvi).Po opravi registracije skrbnik pregleda (le ob delavnikih) vsebino in vam registracijo potrdi, če pa ugotovi nepopolnosti, dobite e-obvestilo – poziv k dopolnitvi.

2. Prijava na izbrani dogodek (ob prijavi priložite aktualno dokazilo o zaposlitvi – gre za identičen dokument kot ob registraciji, če ni daljšega časovnega razmika med registracijo in prijavo na dogodek – ter vsa ostala zahtevana dokazila).Po prijavi skrbnik ponovno pregleda vsebino in vam prijavo potrdi oziroma vas morebiti pozove k dopolnitvam. Šele v primeru potrditve zasedate prosto mesto oziroma ste umeščeni v čakalno vrsto.

Na seminar bo sprejetih 80 kandidatov, ki bodo do navedenega roka opravili spletno prijavo in priložili ustrezna dokazila. Dogodek bo izveden, če bo prijavljenih najmanj 20 kandidatov.

 

Rok prijave in predložitve vseh potrebnih dokazil je četrtek, 9. 6. 2022.

 

Vse informacije: https://usposabljanje.olympic.si/razpisi/aktualni-razpisi (18. 6. 2022 – Razpis licenčnega seminarja za strokovne delavce v nogometu in futsalu)
Urnik seminarja: https://usposabljanje.olympic.si/…/Urnik_V1%20-%20LS…