Tudi letos boste trenerji ali klubi oddali zahtevek za izdajo trenerske licence izključno preko sistema Regista. Predlagamo, da svoje vloge oddate čim prej.
Na spodnji povezavi najdete kratka navodila kako oddati vlogo za izdajo trenerske licence.
NAVODILA

Dodatno pa prilagamo še navodila za prijavo na seminarje v sistemu Regista:
Navodila za prijavo v seminar

Trenerji, ki pa želijo v sezoni 2021/2022 imeti licenco UEFA PRO, PRO, UEFA A, UEFA FUTSAL B, FUTSAL C oddajo vlogo na enak način, ampak bo vloge obravnavala Zveza nogometnih trenerjev Slovenije (ZNTS).

Vsi trenerji, ki so novi in še niso v sistemu Regista, se obrnete na nas preko elektronske pošte odntlendava@gmail.com in v mail pripnete skenirano nogometno diplomo in sliko (za izdajo trenerske izkaznice). Navedete tudi elektronsko pošto, na katero ste dosegljivi ter domači naslov.

Potek izdaje trenerskih licenc (koraki):
1. Prijava v Registo https://regista.nzs.si/ (meni na levi: Licenciranje trenerjev -> Nova vloga (izpolnite oz. ustrezno izberete podatke) -> Oddaj vlogo (NAVODILA)
2. Komisija pregleda vlogo (v kolikor imate dovolj točk – 60, letos izjemoma samo 50, potem vam v vlogi navedemo podatke za plačilo; če pa nimate dovolj točk, vašo vlogo prestavimo na ZNTS, za izdajo administrativne licence, a je licenca dražja).
3. Ko prejmemo vaše potrdilo o plačilu licence, vlogo predamo na ZNTS v potrditev. Šele, ko tam vlogo potrdijo, je vaša licenca za novo sezono potrjena.
4. V klubu morate nato posodobiti oz. dodati trenerje k ustreznim selekcijam, vse te spremembe pa morajo nato še biti potrjene iz strani matičnega MNZ.

PLAČILO LICENC

V pripravi.