Spoštovani,

pošiljamo dodatno obvestilo v zvezi s septembrskimi seminarji, ki bodo potekali 12., 19. in 26.9.2022.

Kot je bilo že na spletni strani ZNTS objavljeno, se bodo izvedli trije septembrski seminarji namesto enega, kot je bila do sedaj praksa, skozi katere se vleče rdeča nit za delo v otroškem, mladinskem in članskem nogometu. Dajemo priporočilo, da se seminarja udeleži čim več trenerjev, saj so seminarji ciljno usmerjeni in organizirani tako, da se trenerji lahko udeležijo bodisi vseh treh, ali pa tistega, ki mu najbolj ustreza glede na kategorijo s katero se ukvarja.

Za trenerje, ki se iz kakršnega koli razloga ne bodo mogli udeležiti teh seminarjev v Ljubljani, se pripravljajo druge oblike in možnosti za dosego »10 točk« iz naslova točkovanja za pridobitev redne licence za naslednjo tekmovalno sezono.

POMEMBNO!

Zaenkrat seminarjev po društvih v ustaljeni obliki ne izvajamo, Strokovni svet ZNTS pripravlja celovito rešitev glede bodočega načina izvajanja tako licenčnih, kot izpopolnjevalnih seminarjev in bo v relativno v kratkem času znana rešitev. Gre za proces združevanja vseh izvajalcev (NZS, ZNTS, DNT/ZNT in ostalih) izpopolnjevalnih ali specializiranih seminarjev skozi celotno tekmovalno leto pod eno streho in priprava ciljno usmerjene tematike usposabljanja trenerjev, kakor tudi načina izvedbe.

Obvestilo je namenjeno temu, da po eni strani vzpodbudimo trenerje, da se udeležijo septembrskih seminarjev, hkrati pa posredujemo informacijo, da dodatni seminarji bodo, vendar nekoliko drugače, kot smo jih bili navajeni v preteklosti.

Organiziranega prevoza na seminarje ne bo.